Van Medevoort
Marantz modificaties

Na grondige analyse is de SA8400 aangepast aan de wensen van de echte audioliefhebber: een ingrijpende mechanische en wel ruim 50 elektrische ingrepen.

Bij de gemodificeerde versie zijn de bodem en de kap met bitumen gedempt, wat resulteert in een akoestisch dode en een stabiele resonantie-arme omgeving. Deze aanpassingen brengen rust en evenwicht in de gehele speler, dit komt de geluidskwaliteit significant ten goede.

In de SA8400 wordt een super vM-clock gemonteerd ter vervanging van een standaard oscillator circuit. De muziek gaat analoger klinken en hierdoor meer leven. Instrumenten krijgen hun natuurlijke klank terug en ook neemt de dynamiek toe.

In de voeding is gekozen voor zeer snelle en hoogwaardige componenten, met als voordeel dat de aangeboden schone spanningen en stromen in alle schakelingen minder vervorming en ruis veroorzaken; deze schone voeding geeft veel betere geluidsprestaties.

Bij de audio converters, filters, versterkers en buffers worden de voedingspunten ontkoppeld, zodat de componenten elkaar niet meer 'zien' en elkaar dus ook niet be´nvloeden. Kernwoorden voor het geluid zijn: meer fundament in het laag, betere plaatsing en een realistische hoogte-, breedte- en diepte-afbeelding.
In het audiopad is gekozen voor audiofiele condensatoren, getest, beluisterd en getuned voor een optimaal resultaat in de SA8400 vM.

De net-entree van het apparaat wordt voorzien van een fase-aanduiding.
Er wordt een officieel Modificatie Certificaat van Van Medevoort (AudioMart) bij iedere gemodificeerde speler geleverd.

Voor eventuele service aan dit apparaat dient uw contact op te nemen met onze technische dienst.

VEEL LUISTERPLEZIER

Zie ook www.audioart.nl/nl/upgrade.html

Voor aanvullende informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met:

AudioMart
Herenweg 15
3602 AM Maarssen
tel: 0346 590 131
info@audiomart.nlCopyright © 2004 AudioMart / Nederland