Van Medevoort
Marantz modificatiesNa grondige analyse is de DV6400 aangepast aan de wensen van de ware muziek- en filmliefhebber: een groot aantal mechanische en wel ruim 100 elektrische ingrepen.

De gemodificeerde versie is verstevigd door middel van staalplaten, wat zowel de stabiliteit van het loopwerk als stevigheid van de kast verbetert. De bodem en de kap worden met bitumen gedempt, wat resulteert in een akoestisch dode en een stabiele resonantie-arme omgeving. Het totaal gewicht is hierdoor zelfs verdubbeld. Deze aanpassingen brengen rust en evenwicht in de gehele speler, dit komt zowel de beeld- als geluidskwaliteit significant ten goede.

In de voeding is gekozen voor snelle en ruisarme componenten, met als voordeel dat de aangeboden spanningen en stromen in alle schakelingen minder last van vervorming hebben en dus schoner zijn; deze schone voeding geeft veel betere beeld- en geluidsprestaties.

Bij video- en audio converters, filters, versterkers en buffers worden de voedingspunten ontkoppeld, zodat de componenten elkaar niet meer 'zien' en elkaar dus ook niet benvloeden. Het beeld wordt 'dieper', meer contrast en minder interferentie. Kernwoorden voor het geluid zijn meer fundament in het laag, betere plaatsing bij stereo n meerkanaals en een realistische hoogte, breedte en diepte. In de gehele audiopad is gekozen voor audiofiele condensatoren en weerstanden, getest, beluisterd en getuned voor een optimaal resultaat in de Marantz DV6400.

De netstekker van het apparaat wordt voorzien van een fase/aanduiding. Naast een officieel Modificatie Certificaat van Van Medevoort (AudioMart), worden er bij iedere speler speciale dempende voetjes geleverd, die ook die ook veilig zijn voor de lak van andere apparatuur en meubels.

VEEL LUISTERPLEZIER

Voor aanvullende informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met:

AudioMart
Herenweg 15
3602 AM Maarssen
tel: 0346 590 131
info@audiomart.nl


Copyright © 2004 AudioMart / Nederland